26 February 2020

INTAN NAJUWA SAHKAN PUTUS TUNANG: "TAK NAK LAGI DIA TERKAIT..."


"Hubungan saya dan dia (Razrul) sudah berakhir dan keputusan dibuat selepas kami berbincang dengan cara baik. Antara kami sudah tiada jodoh dan persefahaman. Bila berpisah itu, biarlah kami sahaja yang tahu. Saya berkongsi perkara ini pun sebab tak nak lagi dia terkait dengan saya memandangkan dia pun bukan dari bidang ini.

"Saya tak nak dia terlibat kalau ada apa-apa terjadi atau kontroversi berkaitan dengan diri saya. Biarlah dia jalani hidup tanpa ada gangguan," kata pelakon Intan Najuwa yang mengakui ikatan pertunangan dia dengan ahli perniagaan Razrul Anwar Rusli sudah berakhir, sekaligus menjawab teka-teki mengenai status hubungan mereka yang sebelum ini menjadi tanda tanya.

Menurut Intan atau penuhnya Intan Najuwa Abdul Wahid, 23, dia menganggap tiada jodoh antara mereka dan keputusan itu dibuat selepas perbincangan dilakukan kedua-dua belah pihak. Intan juga memberitahu tujuan dia berkongsi perkara itu kerana tidak mahu lagi bekas tunangnya terpalit dengan kontroversi dalam industri seni.

Sebelum ini, ada dakwaan mengatakan Intan telah menyekat akaun Instagram dan memadam foto mereka. Malah, perbezaan usia 16 tahun dan berlainan bidang berkemungkinan menjadi punca hubungan mereka bermasalah.

Klik untuk gambar besar


Bagaimanapun pada 15 Januari lalu, Razrul tampil menafikan dakwaan mengenai hubungan pertunangannya dengan Intan sudah berakhir. Dalam pada itu, pelakon yang popular menerusi drama 'Kekasih Paksa Rela' ini berharap semua pihak memahami dan tidak menjatuhkan hukum dengan apa yang terjadi.

"Saya nak bersihkan nama saya dan dia selain nak jelaskan situasi hubungan kami sebelum ini. Saya harap semua orang faham dan tak judge dengan apa yang terjadi. Apa yang berlaku, di luar kuasa saya. Kami hanya mampu merancang tapi Tuhan yang menentukan. Jodoh, ajal dan maut itu ditanganNya," ujarnya.

Terdahulu, bekas tunangnya turut terpalit dengan kontroversi foto mesra Intan dengan hero gandingannya iaitu Idris Khan dan Zul Ariffin. Intan dan Razrul mengikat tali pertunangan pada 18 Ogos tahun lalu di Hotel Thistle, Johor Baharu sempena ulang tahun kelahiran aktres itu yang ke-22.
www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: