03 February 2020

PULANG KE SABAH - ANAK ANGKAT ZIZIE BERSAMA KEMBARNYA UNDANG SEBAK


Pelakon Zizie Izette menerusi laman Instagram miliknya baru-baru ini telah berkongsi posting mengenai anak angkatnya, Nayla Nurjenna bersama kembarnya, Naila Marjenna dan ia mengundang sebak warganet. Zizie memuatnaik posting pasangan kembar tersebut ketika berada di lapangan terbang.

Difahamkan Naila Marjenna dijaga oleh ibu kandungnya di Sandakan, Sabah manakala Nayla Nurjenna tinggal bersama Zizie di Kuala Lumpur. Naila Marjenna berada di Kuala Lumpur baru-baru ini untuk menghabiskan masa bersama kembarnya dan Zizie sekeluaga.

Namun, pasangan kembar seiras ini seolah-olah tidak mahu berpisah apabila masing-masing menangis teresak-esak dan berpelukan. Menerusi video yang dikongsi, Zizie juga gagal mengawal emosinya ketika sedang memujuk Naila Marjenna dan Nayla Nurjenna.

"Nanti jumpa lagi ya. Nanti Mummy bawa jalan-jalan lagi tau. Alahai…aku pula yang sedih. Mummy sayang Niza (nama sebenar Naila Marjenna ialah Asniza), kakak Jenna pun (nama sebenar Asnira) pun sayang Niza. Cium puas-puas…Nanti kalau Mummy balik KK (Kota Kinabalu) pun Niza boleh datang jumpa kami okay," katanya sebak.

Klik untuk gambar besar


Zizie berkata, percutian kali ini dia tidak dapat membawa pasangan kembar tersebut bersiar-siar kerana bimbang dengan virus yang sedang menular sekarang: "Tapi kali ini tak dapat bawa berjalan-jalan sebab virus banyak, takut terjadi apa-apa jadi kami di rumah saja, merbahaya," tuturnya.

Sementara itu di ruangan komen, rata-rata pengikut turut berasa sedih melihat wajah sayu Naila Marjenna dan Nayla Nurjenna. Zizie mendirikan rumah tangga dengan Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Seri Bung Moktar Radin pada Disember 2009.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan kembar lelaki berusia dua tahun iaitu Aadam Zac Izette dan Aaleph Zeke Izette, serta anak perempuan, Aalisa Belle Izette yang kini berusia lima bulan. Pasangan itu turut mempunyai dua anak angkat iaitu Nayla Nurjenna, 4 dan Aaric Zayn Izette, 2.
www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Zizie Izette


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: