03 March 2020

BILA KEK PERKAHWINAN ZAHIRAH & AIMAN MASUK BERITA ANTARABANGSA


Semua mengetahui mengenai kek perkahwinan pasangan pelakon Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza yang berbentuk seperti Chandelier yang sebelum ini telah menarik perhatian ramai. Lebih menarik lagi, berita mengenai kek unik yang tular itu mendapat liputan media hingga ke luar negara.

Zahirah berkongsi perkara itu menerusi sebuah entri di akaun Instagram miliknya. Menurut Zahirah, selain media tempatan, artikel mengenai kek perkahwinannya itu turut disiarkan di Fox News, China Press serta beberapa negara lain.

"Kek kami mendapat perhatian media antarabangsa! Suami saya ada menghantar beberapa foto screenshot beberapa artikel yang menulis tentang kek perkahwinan kami. Kek kami telah masuk Fox News, China Press, India, Russia, Sepanyol, Jepun dan banyak lagi!" tulis Zahirah kegembiraan.

Klik untuk gambar besar


Menjengah ruangan komen, rata-rata pengikut Zahirah meninggalkan respon positif, rata-rata mereka turut teruja dengan berita itu. Kek tersebut direka seperti bentuk chandeliar dan digantung dari siling ruang dewan.

Terdahulu, Zahirah dan Aiman dinikahkan oleh bapa kandung Zahirah sendiri pada 20 Februari 2020 di Glam Hall, Damansara. Majlis resepsi mereka pula berlangsung sehari selepas itu di lokasi yang sama.


www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Zahirah Macwilson


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: