16 May 2021

PERSONALITI TV, IRA SAHKAN SUAMI & DUA ANAKNYA POSITIF COVID-19"Dukacitanya ingin maklumkan, suami, Sufi dan Safi didapati positif COVID-19 hari ini (semalam). Semalam (kelmarin), kami sekeluarga melakukan ujian swab COVID-19. Keputusan pagi tadi mendapati Aril, Sufi dan Safi positif walaupun tiada sebarang gejala. Manakala keputusan Ira dan Saif adalah negatif," kata personaliti televisyen, Ira Mohd Amin.

Ira berkongsi berita kurang mengembirakan di bulan Syawal apabila beliau memberitahu suami, Mohd Shazril Ezani dan dua anaknya, Mohd Sufi dan Mohd Safi telah disahkan positif COVID-19.

Ira berkata dia dan anak sulungnya, Mohd Saif Zairif negatif dari virus COVID-19 itu setelah membuat ujian saringan. Ira turut berkata, buat masa sekarang ini, dia sekeluarga sedang menjalani kuarantin sendiri di rumah mereka, dimana Ira dan Saif duduk di bilik berasingan.

Ira atau nama sebenar Zarith Adzmira Mohd Amin meminta siapa-siapa yang telah berjumpa dengan suaminya dan dua anaknya itu pada 5 Mei hingga 12 Mei untuk membuat ujian saringan jika bergejala.

Klik untuk gambar besar

www.myartis.com / Foto: Instagram Ira Mohd Amin          ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: