26 June 2021

IG LIVE DENGAN MATA KETUMBIT - FAZURA DIPUJI CANTIK, TERIMA PETUA SURUTKAN BENGKAKPelakon Nur Fazura menerusi laman Instagram miliknya telah tampil melakukan IG Live, namun dalam keadaan berdepan masalah ketumbit iaitu bengkak di bahagian mata sebelah kanan.

Dalam video tersebut yang bersiaran 'live' selama hampir satu jam, isteri kepada pelakon Fattah Amin ini kelihatan ayu mengenakan hijab berwarna hijau lembut sambil mengajak pengikutnya berborak.

"59 Mins. Thank you layan Faz borak entah apa tadi. Love you :) #staysafe #stayhopeful #tawakkul," tulis Fazura sebagai kapsyen videonya.

Klik untuk gambar besarMenerusi ruangan 'live' itu juga, Fazura turut berkongsi keletah anak perempuanya, Nur Fatima Aisya, 9 bulan, yang semakin bijak.

Sementara itu di bahagian komen pula, ramai wargamaya yang berkongsi petua cara untuk mengurangkan bengkak ketumbit pada mata. Pada masa sama, ada juga yang turut memuji penampilan Fazura berhijab walaupun dengan sebelah matanya yang bengkak.

Video 'live' berkenaan sehingga kini telah menerima lebih 320,000 tontonan daripada pengikutnya.         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: