23 June 2021

"SAYA NAK KELUAR DARI ZON SEKARANG & JADI ASALNYA.... SAYA MEMANG FREEHAIR" - KAK GIRL"Apa saya buat ini (tidak lagi bertudung) bukan benda yang boleh dibanggakan, cuma buat masa ini saya perlukan ruang untuk diri sendiri. Saya dah tanggung banyak perkara dan lalui macam-macam masalah. Saya nak keluar dari zon saya berada sekarang dan jadi asalnya.

"Sejujurnya, sebelum ada nama Kak Girl... saya memang freehair! Saya tak salahkan orang lain atas apa yang berlaku, saya salahkan diri sendiri. Ada yang tanya adakah ini berpunca hal rumah tangga? Biarlah saya simpan sendiri... cukuplah saya kata terlalu peribadi untuk saya kongsi.

"Saya minta maaf!," itulah kata pelakon dan personaliti media sosial, Kak Girl berhubung dirinya yang sudah tidak lagi mengenakan tudung sehingga mengejutkan ramai peminat dan pengikut di laman sosial.

Menjelaskan mengenai imej tanpa tudung itu, Kak Girl atau nama sebenar Nur Amira Maslan, 33, berkata dia hanya menjadi diri sendiri dan memohon maaf kepada orang ramai jika tindakannya itu melukakan hati ramai pihak.

Klik untuk gambar besar         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: