02 December 2021

"I LOVE YOU SO MUCH MY HUSBAND, TILL DEATH DO US APART" - NYNAA HARIZAL"Alhamdulillah Allah has answered my prayers. I'm so grateful to be back where I belong. Words can't describe how much you mean to me. I love you so much my husband ❤️ @fahmiilyas. Till death do us apart. 💕," tulis pelakon Nynaa Harizal menerusi muat naik di laman Instagram miliknya.

Nampaknya kemelut rumah tangga Nynaa dan suaminya, Fahmi Ilyas akhirnya sampai ke penghujungnya apabila pasangan itu mencapai persetujuan untuk berbaik.

Perkongsian Nina mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang meluahkan rasa syukur dan gembira apabila rumah tangga pelakon itu dapat diselamatkan. Malah, ramai mendoakan rumah tangga pasangan itu bahagia serta dikurniakan cahaya mata.

Klik untuk gambar besar

________ IKLAN ________

Jualan hebat TELAH BERMULA di SHOPEE. . Dapatkan barangan rumah, barangan harian, barangan segar dan sebagainya dengan diskaun hebat dan penghantaran percuma.

Jangan lepaskan peluang untuk bawa pulang pelbagai hadiah istimewa. Malah pelanggan baru juga akan mendapat 'welcome gift' tanpa sebarang bayaran. BERTINDAK SEKARANG!


LINDUNG DIRI, LINDUNG SEMUA!


_______ IKLAN _________

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: