26 February 2022

NORA DANISH TAYANG BAHU - NETIZEN TEGUR "TAKUTLAH PADA ALLAH"Sejak kebelakangan ini, pelakon Nora Danish telah terbabit dengan pelbagai kontroversi berhubung isu mandi buih dan juga pakai seksi ketika aktiviti mendaki.


Terkini, nama Nora kembali hangat diperkatakan apabila kali ini dia memuat naik foto yang memperlihatkan dia menayangkan sebahagian bahunya sehingga membuatkan segelintir netizen kurang senang. Tindakan isteri kepada Nedim Nazri itu telah menerima teguran.

Nora dilihat menayangkan sebahagian bahunya sehingga membuatkan segelintir netizen kurang senang. Tindakan isteri kepada Nedim Nazri itu telah menerima teguran.

Klik untuk gambar besarNetizen menegur pelakon itu sepatutnya tampil lebih sopan apatah lagi usianya sudah mencecah 40-an. Malah, ada yang memberi teguran kepada pelakon itu supaya takut kepada Allah dan azab neraka.

Meskipun teguran peminat nampak kasar dan memalukan tapi apa yang dikatakan mereka mungkin sekadar peringatan dan rasa sayang terhadap artis kesayangan mereka.


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: