29 December 2022

"DAH JANGKIT DENGAN LEONA" - AKSI AZHAR SULAIMAN MENARI DI TIKTOK CURI PERHATIAN"Hari ku bermula dengan bad news. Lost the travel show job in the morning tapi belah petang dapat job bersiri for TV3. Rezeki anak-anak & my kucings, Alhamdullillah," demikian tulis pelakon Azhar Sulaiman menerusi aplikasi tiktok.


Azhar memuat naik video dia dalam keadaan gembira sambil melakukan tarian 'Calm Down' nyanyian penyanyi antarabangsa, Rema, setelah mendapat tawaran baharu iaitu drama bersiri di TV3 selepas kehilangan tawaran untuk mengendalikan sebuah program pengembaraan.

Bukan itu sahaja, Azhar yang dilihat baru sahaja habis bercukur telah mendapat pujian daripada pengguna laman sosial kerana imejnya yang nampak lebih muda.

Meninjau di ruangan komen, ada juga pengguna laman sosial yang berseloroh mengatakan Azhar sudah terikut anak perempuannya, Kasih Iris Leona yang kerap tular kerana menari di TikTok.

Klik untuk gambar besar


________ IKLAN ________

WOW... Domino X'tra Large Pizza hanya RM29.90...!! Ayuh dapatkan tawaran hebat di Domino's Pizza dimana ia menawarkan Domino X'tra Large Pizza yang hanya RM29.90 sahaja...


LINDUNG DIRI, LINDUNG SEMUA!

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: