08 December 2022

"KELUARGA PUN TAK TAHU SAYA SAKIT" - SISSY IMANN TEPIS SENGAJA CARI PERHATIAN DEK ENGGAN DEDAH PUNCA DIBEDAH"Saya tiada niat nak buat sesiapa risau... ada kata saya mahukan perhatian! Kalau betul, sejak daripada awal saya sakit itu pun saya dah kongsikan. Keluarga pun tak tahu saya sakit.


"Jadi saya tak pasti kenapa ada orang kata saya nak perhatian," kata penyanyi Sissy Imann yang menepis tuduhan kononnya dia sengaja mencari publisiti murahan apabila enggan berkongsi punca sebenar dia menjalani pembedahan sehingga terpaksa ditidurkan pada Oktober lalu.

Jelas Sissy, 27, dia tidak mempunyai sebarang niat untuk membuat sesiapa bimbang apatah lagi sengaja mencipta kontroversi hanya gara-gara enggan mendedahkan hal disifatkan peribadi.

Klik untuk gambar besar________ IKLAN ________

NEW HOT ARRIVAL TUDUNG BAWAL LAZY/INSTANT BAWAL LAZY TRAVEL MOSSCREPE BIDANG 45" 

Siap jahit bahagian dagu dan ada 20 pilihan Warna yang menarik. Tudung bawal yang sangat mudah digayakan kerana kainnya yang sejuk terletak dan selesa dipakai. Material tidak jarang dan tidak pekakkan telinga, malah ia sesuai dipakai secara casual ataupun cara lain.  

MAKLUMAT:
Material: Mosscrepe Premium
Bawal Mosscrepe Premium High Quality
Size: Bidang 45"


PENGUKURAN:
Labuh dari dagu ke bawah :+-22 inc
Labuh dari atas awning ke belakang :+-30 inc

100% Authentic guarantee (asli) daripada Shopee atau wang dikembalikan.

Beli kat sini :
KLIK DISINI ATAU GAMBAR UNTUK BELI

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: