26 January 2023

"BIAR GAMBAR BERBICARA" - ANAK-ANAK DATUK ZAINAL ABIDIN HASSAN BERI SOKONGAN PENUH TERHADAP IBU MEREKA?Semua sedia maklum mengenai kedua-dua isteri bekas jurulatih bola sepak, Datuk Zainal Abiddin Hassan dimana mereka didakwa bergaduh di sebuah restoran mamak di Seksyen 9, Shah Alam, baru-baru ini.


Difahamkan, kejadian itu berlaku susulan isteri pertama mendakwa berasa tersindir dengan kenyataan madunya, Fyna Jebat dalam program Famili Duo baru-baru ini.

Dalam pada itu, turut menjadi perhatian perkongsian salah seorang anak Zainal Abidin iaitu Zaifiq Zainal dilihat ada memuat naik gambar mesra adik-beradiknya bersama ibu mereka.

Menulis kapsyen ringkas berbunyi, "Biar gambar berbicara". Perkongsian itu juga seakan memberi bayangan memberi sokongan penuh terhadap ibu mereka.

Sebelum ini, Ayda Jebat berkata adiknya, Fyna Jebat yang enggan memberi ulasan serta siasatan lanjut masih dijalankan oleh pihak berkuasa.

Klik untuk gambar besar________ IKLAN ________

NEW HOT ARRIVAL TUDUNG BAWAL LAZY/INSTANT BAWAL LAZY TRAVEL MOSSCREPE BIDANG 45" 

Siap jahit bahagian dagu dan ada 20 pilihan Warna yang menarik. Tudung bawal yang sangat mudah digayakan kerana kainnya yang sejuk terletak dan selesa dipakai. Material tidak jarang dan tidak pekakkan telinga, malah ia sesuai dipakai secara casual ataupun cara lain.  

MAKLUMAT:
Material: Mosscrepe Premium
Bawal Mosscrepe Premium High Quality
Size: Bidang 45"


PENGUKURAN:
Labuh dari dagu ke bawah :+-22 inc
Labuh dari atas awning ke belakang :+-30 inc

100% Authentic guarantee (asli) daripada Shopee atau wang dikembalikan.

Beli kat sini :
KLIK DISINI ATAU GAMBAR UNTUK BELI

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: