16 January 2023

KAKAK IRA KAZAR SINDIR PUTERI SARAH, 'BACKUP' ADIK?"Rosaklah perempuan perempuan yang suka 'viral' sana sini acah acah tersakiti dicurangi. Semua nak kongsi pada masyarakat lepas tu lalu di Timeline aku. Bodoh menyampah aku tengok. Engkau orang tak ada Tuhan ke?"


Demikian tulis kakak kepada isteri kedua pengarah Syamsul Yusof, Ira Kazar iaitu Yasmin Kaza menerusi akaun Twitter baru-baru ini dimana dia seolah menyindir tindakan seseorang yang kerap berkongsi kisah kehidupannya di media sosial.

Selain itu, dalam satu perkongsian lain, kakak Ira turut mengatakan ianya perkara yang lucu apabila seseorang itu tidak suka diganggu daripada akaun palsu namun tidak menyekatnya.

"'Kinda funny' bila kau tak suka 'fake account' ganggu tapi tak sekat. 'Kinda hilarious' bila kau siap 'pinned' fitnah dari 'fake account'. 'You are damn funny, girl'. Oh and fake too," tulisnya lagi.

Klik untuk gambar besarMemetik laporan harian Metro, tindakan kakak Ira itu mula mendapat perhatian dan mula diperkatakan dalam kalangan pengguna laman sosial menerusi komen yang ditinggalkan di Instagram Puteri Sarah.

Meskipun tidak merujuk kepada mana-mana pihak, namun ada pengguna laman sosial mendakwa kakak Ira seolah menyindir Puteri Sarah dan keluarga Datuk Yusof Haslam.

"Tengok IG akak dia Yasmin Kaza, 'if not mistaken' asyik nak menangkan adik dia ja. Pelik kalau aku jadi kakak, adik buat perangai memang takkan mengaku adik buang jauh-jauh terus," komen seorang pengguna.


________ IKLAN ________

WOW... Domino X'tra Large Pizza hanya RM29.90...!! Ayuh dapatkan tawaran hebat di Domino's Pizza dimana ia menawarkan Domino X'tra Large Pizza yang hanya RM29.90 sahaja...


LINDUNG DIRI, LINDUNG SEMUA!

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: