30 January 2023

KAZAR PERLI PUTERI SARAH? : "SEDIAKAN MAKANAN SUAMI LAGI BESAR PAHALA DARI PERGI UMRAH" - INI RESPON TUAN BADANKetika ini pelakon Puteri Sarah Liyana sedang berada di Tanah Suci Mekah bagi menunaikan ibadah umrah. Isteri pertama pengarah dan pelakon Syamsul Yusof itu turut membawa dua anaknya, Syaikhul Islam dan Sumayyah.

Namun, apa yang menjadi perhatian, ada seorang netizen mendakwa bapa kepada isteri kedua Syamsul, Ira Kazar iaitu Kazar Saisi seolah memerli Puteri Sarah di media sosial.

Dakwa Netizen itu, Kazar mengatakan sediakan makanan untuk suami lagi besar pahala daripada isteri yang pergi umrah.

Klik untuk gambar besarPuteri Sarah bagaimanapun tidak melatah dengan dakwan perlian itu, sebaliknya tampil memberi komen sindiran dengan membiarkan keluarga tersebut meroyan serta mengatakan dengan cara itu mungkin mereka akan tenang.

Sebelum ini, keberangkatan Puteri Sarah hanya diiringi ahli keluarganya dan kelibat suaminya tidak kelihatan.________ IKLAN ________

NEW HOT ARRIVAL TUDUNG BAWAL LAZY/INSTANT BAWAL LAZY TRAVEL MOSSCREPE BIDANG 45" 

Siap jahit bahagian dagu dan ada 20 pilihan Warna yang menarik. Tudung bawal yang sangat mudah digayakan kerana kainnya yang sejuk terletak dan selesa dipakai. Material tidak jarang dan tidak pekakkan telinga, malah ia sesuai dipakai secara casual ataupun cara lain.  

MAKLUMAT:
Material: Mosscrepe Premium
Bawal Mosscrepe Premium High Quality
Size: Bidang 45"


PENGUKURAN:
Labuh dari dagu ke bawah :+-22 inc
Labuh dari atas awning ke belakang :+-30 inc

100% Authentic guarantee (asli) daripada Shopee atau wang dikembalikan.

Beli kat sini :
KLIK DISINI ATAU GAMBAR UNTUK BELI

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: