17 January 2023

"SAYA PAKAI BAJU KURUNG PUN ORANG KATA SEKSI" - NADIA BRIAN TERIMA SEGALA TEGURAN, ANGGAP SEBAGAI PENDORONG UNTUK BERUBAH"Dari awal kemunculan orang kata saya very feminin dan seksi... saya pakai baju kurung pun orang kata seksi. Seksi itu sangat umum tapi mungkin sebab ada terdedah sedikit orang dah anggap itu seksi.


"Kita kena anggap bila terima segala komen anggap sahaja ke arah positif sebab mungkin mereka bimbang tentang diri kita," itulah kata pelakon Nadia Brian yang memberitahu sejak dari awal pembabitan dalam industri seni, ramai menyifatkan dirinya sebagai seorang wanita yang seksi.

Nadia atau nama sebenarnya Nadia Najwa Mohamed Rashidi, 32, memberitahu, dia menerima sebarang teguran dengan hati terbuka dan menganggap kritikan itu sebagai pendorong untuknya berubah menjadi individu lebih baik selepas ini.

Klik untuk gambar besar

________ IKLAN ________

NEW HOT ARRIVAL TUDUNG BAWAL LAZY/INSTANT BAWAL LAZY TRAVEL MOSSCREPE BIDANG 45" 

Siap jahit bahagian dagu dan ada 20 pilihan Warna yang menarik. Tudung bawal yang sangat mudah digayakan kerana kainnya yang sejuk terletak dan selesa dipakai. Material tidak jarang dan tidak pekakkan telinga, malah ia sesuai dipakai secara casual ataupun cara lain.  

MAKLUMAT:
Material: Mosscrepe Premium
Bawal Mosscrepe Premium High Quality
Size: Bidang 45"


PENGUKURAN:
Labuh dari dagu ke bawah :+-22 inc
Labuh dari atas awning ke belakang :+-30 inc

100% Authentic guarantee (asli) daripada Shopee atau wang dikembalikan.

Beli kat sini :
KLIK DISINI ATAU GAMBAR UNTUK BELI

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: