01 February 2023

SOFHIA ALBARAKBAH DIMINTA NETIZEN 'TRY' KAZAR & SYAMSUL YUSOFPelakon dan penyanyi Bella Astillah sebelum ini mendedahkan seorang pelakon wanita yang bergandingan dengan suaminya mengakui menyukai Aliff Aziz.


Perkongsian tersebut hangat diperkatakan dan susulan pendedahan tersebut, akaun Instagram pelakon Sophia AlBarakbah diserang netizen kerana didakwa sebagai 'wanita penyondol' dalam rumah tangga Aliff dan Bella.

Rata-rata netizen memberikan pesanan buat Sophia supaya tidak mengganggu suami orang dan juga tidak menjadi 'penyondol'.

Klik untuk gambar besarMalah, menerusi ruangan komen video dikongsikan Sophia, netizen berseloroh meminta pelakon itu 'try' bapa kepada Ira Kazar iaitu Kazar Saisi.

Bukan itu sahaja, ada juga yang bergurau supaya Sophia memikat suami kepada pelakon Puteri Sarah Liyana dan Ira Kazar iaitu pengarah terkenal, Syamsul Yusof.________ IKLAN ________

JUALAN JIMAT GILER 2.2. - - Ayuh dapatkan pelbagai tawaran hebat di Shopee sempena jualan JIMAT GILER 🔥 2.2 (2 Februari 2023) ini.

Pelbagai barangan dijual dengan harga giler termasuk pemberian diskaun dan voucher yang tak masuk akal.

Selain itu,  banyak hadiah hebat dan cabutan bertuah menanti anda. 🤩
_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: