27 December 2023

PU AZMAN BERSYUKUR ATAS MUSIB@H YANG MEN1MPA : "ADA HIKMAH PASTINYA ATAS APA YANG BERLAKU INI""Saya sangat bersyukur. Alhamdulillah atas musib@h yang men1mpa ini. Ada hikmah pastinya atas apa yang berlaku ini. Cik Man (bahasakan dirinya) terima apa yang jadi sahaja dan harapkan doa orang lain supaya dipermudahkan segala urusan."
Demikian kata pendakwah bebas, PU Azman yang menerima keputusan dengan hati terbuka apabila diarah membela diri selepas mahkamah mendapati pendakwaan berjaya membuktikan ada prima facie dua pertuduhan am@ng s£ksual fiz1kal membabitkannya.

Bersyukur dan reda dengan apa yang berlaku, PU Azman yang memilih untuk meneruskan perbicaraan dengan memberi keterangan secara bersump@h dalam prosiding hari ini, berkata, pasti ada hikmah disebaliknya.

Mengikut pertuduhan, tertuduh didakwa melakukan am@ng s£ksual fiz1kal terhadap seorang remaja lelaki 17 tahun di sebuah inap desa di Kampung Sungai Udang, di sini, masing-masing pada 12.15 tengah malam dan 1 pagi pada 20 Februari serta 29 Jun tahun lalu.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: