27 April 2024

"BOLEHKAH KALAU SAYA SAM4N AWAK (RUHAINIES) RM5 JUTA?" - SARAH YASMINE BERSUARA SELEPAS DIFITN4H 'KHAY4LKAN' ALIFF AZIZ"Dalam rakaman perbualan Ruhainies itu ada sebut Sarah ni letak 'barang' dalam minuman Aliff sebab itu boleh dapat 'conversation' (perbualan) itu.
"Tapi minta maaf Ruhainies, saya dapat perbualan itu sebab 'minah' ini yang ada dengan dia hari-hari. Jadi itu dah ibarat fitn@h.

"Saya pun tak tahu kenapa dia cakap macam itu sebab dia tahu saya bersama dengan Aliff. Kami dah berbual dan dia sendiri bagitahu nak berundur.

"Tak perlulah fitn@h. Macam saya cakap, perkara yang awak katakan itu fitn@h. Bolehkah kalau saya sam@n awak RM5 juta?"

Ujar kekasih Aliff Aziz iaitu Sarah Yasmine, dimana dia mahu mengambil tind@kan undang-undang iaitu sam@n terhadap pelakon Ruhainies apabila dia dituduh meletakkan bahan terlarang dalam minuman penyanyi dan pelakon asal Singapura itu.

Klik untuk gambar besar
Pagi semalam hangat diperkatakan mengenai temu bual Sarah bersama Boom, sekaligus banyak lagi perkara yang didedahkan.

Jelas Sarah, dia yang ada bersama Aliff dan Ruhainies tahu mengenai perkara itu serta sebelum ini mengatakan mahu mengundurkan diri.

T£gasnya lagi, bukti pengakuan serta rakaman yang mendedahkan hubungan antara Aliff dengan Ruhainies diperolehnya tanpa sebarang paksaan, dimana suami kepada pelakon dan penyanyi Bella Astillah itu sendiri yang memberikan telefon kepadanya.

Menurut Sarah, dia berani menunjukkan mesej WhatsApp serta rakaman perbualan selepas Aliff sendiri memberikan 'lampu hijau' kepadanya.

"Saya sebenarnya tak t@kut (disam@n) sebab pemilik sendiri (Aliff) bagi telefon itu kepada saya cakap saya boleh guna atau ambil bahan dalam tu.
"Saya ada rekod percakapan pasal perkara itu (kebenaran), tapi sepatutnya itu hanya untuk saya dengarkan kepada adik Aliff, Aisyah. Tapi selepas jadi benda ni (difitn@h), saya kongsi sajalah," tuturnya.

Dalam rakaman berkenaan kedengaran suara penyanyi lagu 'Sayang Sayang' itu bercakap sambil menangis selepas Sarah mahu menamatkan hubungan mereka.

Terdahulu, nama Sarah hangat menjadi sebutan sejak Isnin lalu selepas tampil mendedahkan dirinya sebagai kekasih kepada Aliff.

Pendedahan yang dibuat Sarah itu menggemparkan industri hiburan. Selain mendedahkan hubungannya dengan Aliff, wanita ini turut mendedahkan mesej perbualan penyanyi dan pelakon itu dengan Ruhainies.

Perkongsian berkenaan turut mengund@ng pertanyaan daripada netizen sama ada beris1ko untuk disam@n kerana memuat naik mesej peribadi orang lain.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: