24 May 2024

RAJA AZURA KATA TIADA SIAPA MAHUKAN DIRINYA YANG PUNYAI PELBAGAI KOM1TMEN & HUT4NG : "TANGGUNGJAWAB YANG SAYA P1KUL INI SANGAT BESAR""Lelaki kalau dengar nama saya, semua ris@u sebab wajah dan perang@i saya umpama 'sesump@h'. Boleh berubah mengikut keadaan.
"Tidak dinafikan memang ada yang cuba mendekati, tapi perlahan-lahan individu itu akan mula berundur dan menghil@ngkan diri sebab tak mampu nak jaga saya yang mempunyai pelbagai tanggungjawab dan kom1tmen.

"Semua anak saya sedang menyambung pengajian di universiti dan memerlukan wang belanja yang besar untuk membayar yuran universiti mereka. Kemudian saya dikelilingi dengan banyak hut@ng yang tak habis bayar lagi.

"Selain itu, ada pinjaman lain yang perlu diselesaikan seperti rumah dan kereta serta tanggungjawab saya kepada ibu yang tinggal bersama.

"Jadi memang orang tak nak dengan saya ini sebab tanggungjawab yang saya p1kul ini sangat besar. Orang dengar pun akan jadi ng£ri."

Ujar pengacara dan pelakon, Raja Azura yang sudah 14 tahun bergelar ibu tunggal itu, dimana dia merasakan tiada lelaki ber@ni men@nggungnya yang mempunyai pelbagai kom1tmen dan hut@ng, walaupun ada yang cuba mendekatinya.

Dalam pada itu, berhubung video tul@r yang memaparkan seolah-olah melangsungkan pernikahan dalam satu hantaran video yang dimuat naiknya di Instagram, baru-baru ini, Raja Azura mengaku yang dia tiada niat untuk meraih perhatian.

Raja Azura yang tampil menafikan perkara itu, berkata, dia hanya menghadiri majlis pernikahan sepupunya, namun tidak menyangka ramai pihak membuat pelbagai sp£kulasi hanya dengan menonton video yang dikongsikan.

"Saya terk£jut apabila mendapat panggilan tanpa henti daripada media, rakan-rakan dan saudara-mara. Ramai yang sal@h sangka dengan video yang saya kongsikan walaupun di ruangan kapsyen saya sudah nyatakan perkataan 'dari dia bersendirian, kini telah berdua'.

"Berita pernikahan itu turut mendapat perhatian anak-anak yang menghubungi saya kerana mereka sedang menduduki peperiksaan. Saya memilih untuk tidak menjawab pada ketika itu sebab sedang sibuk uruskan perkahwinan sepupu.

"Cuma bila kisah itu tul@r, saya rasa sangat terharu dan dihargai oleh peminat dan pengikut yang tidak henti mengirimkan doa yang baik-baik buat saya. Namun saya ingin teg@skan di sini, saya tiada niat nak raih perhatian atau tengg£lamkan perkahwinan sepupu saya," katanya.

Sebelum ini, Raja Azura memuat naik video seakan-akan dia melangsungkan pernikahan, dimana dia yang mengenakan baju kurung itu dilihat berjalan menuju ke pelamin.

Bagaimanapun, perkahwinan yang sebenar adalah memb@bitkan Raja Muzaffar Idris Shah Raja Izzuddin Iskandar Shah Al-Haj.

Untuk makluman, Raja Azura pernah berkahwin dengan Adzmin Osman iaitu anak bekas Menteri Besar Kedah, Tan Sri Osman Aroff pada Mac 2001.

Namun jodoh mereka tidak panjang apabila bercerai pada 28 September 2010. Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Megat Muhammad Raziq, 22; Megat Luqman Hakim, 21; dan Puteri Mia Maizura, 19.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: