05 July 2024

"SAYA BARU TAHU NAIM (ANAK) ADA SEBELAH BUAH PINGGANG SAHAJA" - ZARINA ZAINUDDIN"Saya baru tahu semalam. Setelah doktor lakukan pemeriksaan, didapati Naim (anak) ada sebelah buah pinggang sahaja.
"Apabila dimaklumkan, barulah saya perasan. Selama ini, Naim habiskan masa lama di bilik air setiap kali hendak buang air kecil. Saya sedih kerana bimb@ng apa-apa terjadi kepadanya."

Itulah kata pelakon Zarina Zainuddin yang terk£jut apabila doktor mengesahkan anak ketiganya, Muhamad Naim Azrai, 21, memiliki sebelah buah pinggang.

Dakwa Zarina, dia tidak tahu mas@lah dihad@pi Naim sehinggalah anaknya itu tiba-tiba p£ngsan di rumah.

Tambah pelakon itu lagi, Naim dinasihatkan tidak melakukan kerja las@k dan doktor menyatakan tidak perlu ris@u jika anaknya itu sihat.

"Naim kena mula jaga pemakanan terutama el@k makanan segera. Naim juga kena banyak minum air bagi membantu memudahkan pembu@ng air kecil.

"Bukan apa, bimb@ng menghad@pi mas@lah k£ncing kot0r yang boleh beri k£san kepada buah pinggangnya," tuturnya.

Dalam pada itu, Zarina memaklumkan, Naim akan menjalani pros£dur pengim£jan res0nans magn£t (MRI) hari ini untuk pemeriksaan lanjut.

Untuk makluman, selain Naim, Zarina turut mempunyai tiga lagi cahaya mata iaitu Muhammad Razal Azrai, Muhammad Razil Azrai dan Muhammad Adam Azrai.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: