04 July 2024

TULAR FOTO BERGAYA DENGAN PERSALINAN SERBA PUTIH - AISHAH KATA RAMAI SAL4H FAHAM, SANGKA DIRINYA KEMBALI BERKAHWIN"Selepas foto tular, memang ada yang menghubungi saya untuk mendapatkan pengesahan. Bahkan ada juga yang ucapkan tahniah. Saya hargai keprihatinan anda, tetapi untuk pengetahuan, saya belum berkahwin.
"Foto ini dirakam ketika saya menjalani penggambaran untuk satu projek yang bakal diumumkan tidak lama lagi.

"Secara kebetulan, seorang teman ada bersama dan merakamkan gambar saya dari segenap sudut termasuk jari berhias cincin dan dikongsikan dalam media sosial.

"Disebabkan itu, ramai menyangka saya kembali berumah tangga. Semua ini hanya sal@h faham sahaja."

Ujar penyanyi Datuk Aishah Ariffin dimana dia tampil mengulas mengenai dakwaan mengatakan dia sudah kembali mendirikan rumah tangga selepas dua tahun menjalani hidup sebagai ibu tunggal.

Sp£kulasi terc£tus berikutan tular foto penyanyi berusia 59 tahun itu menggayakan persalinan serba putih dengan solekan persis pengantin.

Bagaimanapun, menerusi hantaran yang berlegar dalam media sosial tidak kelihatan kelib@t pengantin lelaki.

Enggan terus diselubungi tanda tanya, penyanyi 'Janji Manismu' itu berkata, dia sudah boleh mengag@k pasti sp£kulasi itu jadi persoalan.

Tutur Aishah, dia tiada mas@lah apabila foto tular, cuma tak sedapnya, bila ada yang mengambil kesempatan mengec@mnya dengan mengungk1t kisah silam.

"Ramai ucap tahniah dan gembira melihat saya bahagia, namun ada juga seolah-olah tak puas hati dan mudah menj@tuhkan hukvm.

"Saya dic0p artis kahwin dan cerai. Soal jodoh, semuanya ketentuan Tuhan dan tiada siapa yang berkahwin untuk bercerai.

"Buat masa ini, saya tiada masa nak fikir dan mencari calon suami. Jujurnya, saya sudah mal@s.

"Saya bahagia dengan kehidupan saya sekarang. Tiada suami tidak bererti tak bahagia. Orang perempuan okay sahaja hidup seorang.

"Masa saya banyak terisi dengan kerjaya dan membuat kraftangan. Hidup saya fokus jaga anak-anak dan kucing peliharaan," jelasnya.

Disamping itu, tambah Aishah lagi, dia akan pukul k0mpang dan beritahu semua orang jika kembali berumah tangga.

"Saya tidak akan merahsiakannya. Berd0sa kalau kita men1pu cakap tak kahwin, tapi sudah berkahwin," katanya.

Dalam pada itu, mengulas kenapa dirinya agak 'low profile' dalam media sosial, jelas Aishah, dia sengaja buat begitu sebab terlalu banyak terima kec@man selepas keluar daripada program All Starz Gegar Vaganza (ASGV).

"Saya tak mahu kesihatan ment@l terg@nggu dengan komen neg@tif daripada mereka yang seolah-olah kenal rapat dengan saya. Disebabkan itu, saya juga memutuskan tidak membaca komen netizen," ulasnya.

Terdahulu, pada 2017, Aishah memaklumkan sudah kembali berumahtangga selepas enam tahun bercerai dengan suami ketiga, Faizal Sazali Zulkifli yang dinikahi pada 2010.

Bagaimanapun, Aishah enggan dedahkan butiran lanjut mengenai perkahwinan keempatnya.

Aishah dikurniakan anak lelaki, Armand Azhari, 30, menerusi perkahwinan pertama dan Azhad Ahlami, 25, hasil perkahwinan kedua.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: