06 January 2014

AKHIRNYA CUT TARI & SUAMI 'BERCERAI'Masih anda ingat dengan kes video lucah yang membabitkan Pengacara Indonesia Cut Tari dan penyanyi Ariel Noah? Malah pelakon ketiga yang turut beraksi dalam video tersebut pasti ramai yang masih ingat wajahnya... malah dia kini menjadi juri di Malaysia. Heh.

Artikel terdahulu:
Tapi bukan tentang video lucah yang kami mahu kongsikan, tetapi mengenai Cut Tari yang baru-baru ini mengumumkan keputusan untuk bercerai dengan suaminya Johannes Yusuf Subrata. Dakwa Cut Tari, ia adalah jalan terbaik bagi mereka berdua yang sudah lama bermasalah.

Klik gambar untuk imej besar..."Kami sudah melakukan pelbagai cara untuk memulihkan hubungan ini, namun setakat ini jalan terbaik adalah berpisah," ujarnya pada portal Kapanlagi.

Untuk info, Cut Tari dan Johannes dikatakan telah mendaftar permohonan cerai tersebut pada Disember lalu dan akan menjalani persidangan pada 22 Januari ini.

Bagaimanapun, mereka menafikan perpisahan tersebut adalah disebabkan wujudnya orang ketiga dalam rumah tangga yang dibina.

Ariel - pernah dikaitkan dengan Cut tari
No comments: