13 January 2012

KAD KAHWIN FARAH LEE DAN ALLY ISKANDAR


EKSKLUSIF..

Tinggal seminggu sahaja lagi Farah Lee atau nama sebenarnya Nur Farahin Romli akan menjadi isteri kepada pengacara dan penerbit TV3, Ally Iskandar Mohd Mardzi. Kini, segala-galanya sudah siap disediakan bagi menempuh hari bahagia itu termasuklah kad undangan perkahwinan mereka.

Myartis yang sebelum ini pernah membuat pelbagai cerita menarik tentang hubungan Farah dan Ally, ingin mengambil kesempatan mengucapkan 'selamat pengantin baru' kepada pasangan serasi ini. Semoga perkahwinan itu nanti akan berkekalan hingga ke anak cucu memandangkan Ally mendapat seorang gadis yang cukup manis dan kuat imannya.

Klik untuk imej besar...


Berikut adalah serba sedikit biodata Farah dan Ally:

Farah Lee atau nama sebenarnya Nur Farahin Romli dilahirkan pada 12 Mac 1989 dan pernah menuntut dalam jurusan Mechanical Engineering di Universiti Inha, Korea Selatan. Pegangan Farah - Live for Allah. Die for Allah.Ally Iskandar Mohd Mardzi pula lahir pada 13 Januari 1976 di Kuala Lumpur dan dibesarkan di Gong Badak, Kuala Terengganu sebelum menetap di Petaling Jaya, Selangor. Merupakan anak kedua daripada 7 orang adik beradik. Beliau memiliki ijazah Sarjana Muda Bahasa Inggeris dan Pengajian Filem dari University of The Pacific, Stockton, California, Amerika Syarikat.


CERITA TERDAHULU:
:: ALLY ISKANDAR MERISIK GADIS TERENGGANU??
:: ZIZAN ABANG ANGKAT SAYA - FARAH LEE
:: FARAH LEE - LEBIH BAIK BERDIAM DIRI
:: GAMBAR SANA SINI - FARAH LEE JADI 'MAKCIK'
:: GAMBAR SANA SINI - FARAH LEE MULA 'BERNIQAB'?
:: 10 SIFAT CALON SUAMI BAGI PANDANGAN FARAH LEE
:: FARAH LEE AJAK BOIKOT MCDONALD PULA
:: ALLY ISKANDAR & FARAH LEE KAHWIN JANUARI 2012?
:: BAKAL KAHWIN - FARAH LEE 'SERIKAN' WAJAH?
:: ISU KAHWIN - AKHIRNYA FARAH LEE MENGAKU..!


No comments: